Aan het woord: Ian!

Aan het woord: Ian!

Mijn naam is Ian Mouris, ik ben 24 jaar en ik studeer Werktuigbouwkunde op de Hanzehogeschool in Groningen. Op dit moment ben ik bezig met de laatste fase van mijn opleiding, het afstudeertraject. Tijdens de zoektocht naar een interessante afstudeeropdracht ben ik verder gaan kijken dan de opdrachten die de opleiding voorstelde. Ik ben namelijk al lang actief in de wereld van het 3D-printen en heb er naast mijn hobby ook mijn werk van kunnen maken.

Ik wilde mijn kennis graag verdiepen en dus zocht ik een afstudeeropdracht bij een bedrijf waar 3D-printen centraal staat. Tijdens mijn zoektocht viel Parts On Demand uit Utrecht mij al snel op. (noot van redactie: niet gek, toch?) Ver van Groningen, dat wel, maar de reistijd meer dan waard. Nadat ik mijn situatie uit de doeken had gedaan, werd ik al snel uitgenodigd om eens langs te komen om kennis te maken met het bedrijf.

Tja, en na dat bezoek was het voor mij direct duidelijk dat ik mijn studie graag bij POD wil afronden. Het was een grote stap om uit Groningen te vertrekken, maar ik heb er een mooie afstudeerstage voor teruggekregen. Gelukkig vinden mijn ouders die in Hilversum wonen het volgens mij ook wel leuk dat ik weer in de buurt woon.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het grasveld en probeer ik verschillende sporten uit. Ook zit ik graag met vrienden op een terras en hou ik van een avond uitgaan. Dat is dus wel even behelpen nu, maar daarnaast geniet ik ook veel van een filmavond met mijn vriendin.

Ik ben nog maar net begonnen als stagiair bij Parts on Demand maar ik ben nu al erg blij met de keuze en verwacht de aankomende periode nog veel te kunnen leren.