Zelf meer weten?

Workshop 3D printen

Leuk dat je kunt vertrouwen op onze kennis. Maar misschien is er in jouw bedrijf wel behoefte om zelf meer te snappen van wat je wel en niet kunt met 3D-printen. En meer te weten over de voordelen. Meer zelfs dan je bij een Behind the Scenes kunt opdoen.

Dan hebben we ook voor jou iets in de aanbieding. Workshops en trainingen, als je wilt zelfs klantspecifiek. Zo hadden we deze week een groep engineers in huis van een bedrijf dat al langere tijd hun onderdelen bij ons laat printen. En zij willen graag meer weten. Hoe je daarvoor moet ontwerpen, hoe je nog meer uit de onderdelen kunt halen, hoe je ervoor zorgt dat je geassembleerd geprinte delen kunnen bewegen na het printen.

Onze solution facilitator Anne nam ze meer door de wondere wereld die 3D-printen toch nog steeds is. “Deze engineers bestellen al wel langer onderdelen, maar waren nog niet eerder hier op locatie geweest. Dus vonden ze het ook geweldig om in de rondleiding aan het eind van de middag met eigen ogen te kunnen zien waar het allemaal gebeurt. Na de kennismaking gingen we direct aan de slag. In een interactieve sessie behandelden we een case die ze zelf hadden aangedragen.”

Handig, want zo heb je er het meeste aan, natuurlijk. “Je zag gedurende de middag zo af en toe de ogen gaan twinkelen als ze de voorbeelden zagen van complexe, bewegende of verende delen en hoe je dat ontwerpt. Dat was echt heel leuk om te zien. Ze gaven aan dat ze echt nieuwe dingen hadden geleerd en dat ze naar huis gingen met nieuwe input voor verschillende projecten waaraan ze werken. En dat deze workshops goed worden ontvangen, blijkt uit het feit dat we volgende week weer een andere groep engineers van ditzelfde bedrijf mogen ontvangen!”

Dus ben jij als engineer werkzaam en wil je een verdieping op onze Behind the Scenes, laat het weten, dan vertellen we je wat er mogelijk is.